|
|
 |
|
dmc membru Club Tuning

Data inscrierii: 29/Mar/2011 Mesaje: 12 Localitate: Bucuresti
|
|
 |
|
 |
|
Trimis: 29/03/2011 23:44 Titlul subiectului: Kia Ceed - user DMC |
|
|
Salutare,
Am o Kia Ceed 1,4 benzina, fabricatie iulie 2008, culoare piston grey ( e un gri sobolan ) echipare de baza ( sau Best cum ii zice dealerul ) iar de-a lungul timpului i-am facut cateva modificari de ordin vizual.
Am inceput cu folie Llumar luneta+laterale spate , xenon 35W pe faza scurta+leduri SMD pozitie, plafoniera si suport nr. spate.
Apoi in primavara lui 2009 am cumparat de pe topgear.co.uk un set de jante Dotz Chronos pe 17.
In vara lui 2010 am apelat la o cunostinta pentru un bodykit de fibra, si anume bara fata, praguri si bara spate.
De pe autozr1.ro am cumparat un eleron pt. haion.
Din lipsa de monetar bara fata nu am facut-o cum mi-am dorit iar acum vreau sa montez pe masina o alta bara de proCeed insa trebuie sa ii fac o prelungire din fibra sa fie in ton cu restul masinii si as dorii sa o fac eu . Sper sa reusesc
Daca nu imi iese o sa apelez la cineva calificat .
Dupa 2 ani trebuie sa reconditionez jantele de aliaj pt. ca s-au zgariat si arata cam naspa acum.
Apropo aveti idee de unde pot cumpara 1 litru de vopsea pt. jante de colorație portocalie + lacul aferent? Mi-ar place un portocaliu perlat insa ideea mi-a venit abia acum cateva zile si inca nu am cautat prin Bucuresti de unde pot cumpara vopsea de jante la culoarea dorita.
Cam atat pentru moment.
Bafta si drumuri bune.
Mihai[url=http://www.99poze.ro/p/4c10b4df898e176e2085289df488b093.jpg] [/url] |
|