|
|
 |
|
jack membru Club Tuning

Data inscrierii: 17/Mar/2012 Mesaje: 1
|
|
 |
|
 |
|
Trimis: 17/03/2012 08:21 Titlul subiectului: Intrebari fibra |
|
|
Salut, dupa ce a trecut iarna m-am gandit sa ma apuc sa lucrez in fibra de sticla binenteles ca voi incepe cu inceputul adica o sa copiez ceva necomplicat de prin casa pentru a-mi face mana.
Acum as avea cateva intrebari:
1.Stiu ca pare aberant, dar am incercat sa-mi fac o idee in minte si nu prea am ajuns la ceva concret asa ca dupa ce am facut matrita pentru a scoate obiectul dorit unde pun amestectul de fibra si ce mai e nevoie in interiorul matritei sau prin exterior?sa fiu mai exact "lipesc" fibra de peretii exteriori sau interiori, binenteles ca m-am gandit ca daca pun in interior obiectul se va micsora sau asa era in mintea mea...
2.Pentru un spoiler de masina e nevoie sa fac matrita finala din 2 bucati?adica partea exterioara lipita cu porțiunea interioara...la intrebarea asta eu imi dadusem solitar raspunsul ca nu e trebuință sa copiez decat o componentă ca cealalta iese singura, dar cineva ma contrazis si sustinea ca e nevoie si de fata si de spate asa ca m-am decis sa intreb
3.am vazut pe alt forum ca nu ar fi nevoie de gelcoat neaparat, daca nu ai poti renunta la el, momentan eu as fi vrut sa renunt pentru ca in bucuresti nu am gasit nicaieri de vanzare la kg, iar cine vindea la kg(aici ma refer la site-uri) avea niste preturi...cam triple fata de kg-ul vandut la un magazin specializat dar care iti vinde doar 20kg.
4.Acum vine o intrebare despre prelungiri si aici ma refer tot la spoilere, si praguri si eleroane...am cautat sa iau plastilina insa nu am gasit nimic concret decat 1kg la 70 ron, dar nu stiu cat de bine m-as descurca cu ea asa ca am vazut pe youtube ca lumea folosea spuma poliuretanica si din nou m-am gandit sa ma indrept spre ideile altora.Acuma vine intrebarea mea de unde as putea sa cumpar cantitati mari pentru ca momentan am achizitionat un tub pentru geamuri care insa nu stiu cat mi-ar ajunge.
Sper ca am fost suficient de explicit, m-am trezit acum cateva minute fix cu gandul de a ma apuca de treaba. |
|